Om oss

Vi är en kennel somE-kullen-01 ägs av Peter och Berit Jansson. Vi bor på Väddö i den lilla byn Senneby 3 mil norr om Norrtälje.  Berit har drivit uppfödning förut i mindre skala och Peter är en erfaren hundägare och jägare som uppfostrat många jakthundar. För tillfället har vi avelstiken Bromskogens Ezter, Sheltien Nora och på tillväxt Bromskogens Gezzi som är född 15 sept 2015.

Målet är att få fram bra jakthundar med bra hälsa stor jakt- och arbetslust. Vi önskar att du som valpköpare tänker på att Wachtelhunden är en ras som måste få utlopp och användning för sina medfödda egenskaper. Därför har vi som krav att du är aktiv jägare. Wachtelhunden vill gärna samarbeta med sin förare om den behandlas rätt. Annars kommer den att utnyttja de fel du gör och du kommer att få problem i vardagen och under jakten. Glöm inte att rasen är mentalt stark och intelligent. Hunden kräver mycket tid och engagemang, men med en konsekvent och vänlig uppfostran kommer du långt och får en trevlig jakt-kompis och familjemedlem.

Hösten 2011 köpte Berit en Shetland Sheepdog till kenneln. Valet av hund baserades på att hennes intresse för avel och att hon ville ha en okomplicerad, frisk ras, i mellanstorlek.

Valparna säljes enligt SKK regl. vetb.  avm. vacc. och id märkta.

Våra kontakter är:
Sennebyhavsväg 27
764 92 Väddö
Berit 070-9373892
Peter 070-3167304
017650300p@gmail.com