Föräldradjur B-kull

Parning genomförd i oktober 2010, valpar leveransklara vecka 8 eller 9 om allt går som det ska.

Hane Lockfågelns Fuller ”Folke” S46252/2007

F-B-kull-01

Folke kommer från Lockfågelns Kennel. Han är mentaltestad och saknar helt aggressivitet. Han har ett intensivt beteende och leker ofta sönder sina leksaker. Han är en utbrytarkung hemma. I skogen har Folke rådjursdrev på 10-30 minuter. Han är en duktig hardrivare som ofta driver tillbaka hararna när jakten buktar tillbaka i sina gamla spår. Han har skällt på ett vildsvinsskinn på rörlig tunna och då hade han ståndskall på 5 meters håll och ville inte komma närmare än en meter. Folke bor ihop med en jaktlabrador som han trivs bra ihop med.


Tik Småviltsjägarens WII Passa S59589/2007

F-B-kull-02

Passa är en väldigt feminin tik som är väldigt lugn och lydig. Hon dyrkar sin matte och husse. Hon har haft en kull med valpar och är en duktig mamma som fostrar och tar hand om sina valpar. Hon fungerar bra med såväl vuxna som barn. Hon driver främst rådjur men även hare, älg och gris. Drevtiderna varierar beroende på vilt, rådjur driver hon cirka 20 minuter som längst.

Både Folkes och Passas formella meriter finns på SKK.se

Valparna levereras enligt SKK:s regler. När valparna levereras är de regelbundet avmaskade, kloklippta, registrerade i svenska kennelklubben, dolda felförsäkrade, vaccinerade och veterinärbesiktade. De är försäkrade vid leverans i Agria och du har möjlighet att ta över försäkringen.

2.500 kr i handpenning erläggs när du fått beskedet att du får köpa en valp. Handpenning återbetalas ej vid avbokning.