L-kullen

Föräldradjur L-kullen (klickbar länk)

Valp nr 1- Bromskogens Lord Winston.
Bromskogens kennel önskar fam. Engberg lycka till med Winston som flyttar till Lidingö och på somrarna kommer att vara på Öland.
Valp nr 2- Bromskogens Lasse
Lasse kommer att jaga i skogarna utanför Nynäshamn med sin matte och husse som heter Melker och Victoria.  Vi önskar dom också lycka till.
Valp nr 3- Bromskogens Lezter.
Lezter fick åka långt för att komma hem till sin husse och matte. På Västkusten och Färgelanda kommer grisarna att leva otryggt. Vi önskar Lars och Christina lycka till.
Valp nr 4- Bromskogens La Tosca
Att Tosca kommer att få alla chanser att bli en bra jakthund råder ingen tvivel om med en så engagerad husse som Gunnar. Bor i Älta och åker även till Frankrike på jakt. Med på bild även  fru Maryse och sonen Alexander.
Valp nr 5- Bromskogens Lola
Andreas med fru Anna och barnen Patrik och Elin som vi är bekanta med sen tidigare genom hundar önskar vi lycka till med Lola som kommer att jaga i skogarna runt Järna.
Valp nr 6- Bromskogen Lucky Clover (Zingo)
Vi önskar Susane Mikael och dotter Julia lycka till med Zingo som kommer att jaga norr om Åkersberga men bo i Tungelsta.
Valp nr 7- Bromskogens Lava.
Till Alunda och Christofer Karin och barnen Greta och Gunnar kommer Lava att flytta. Bromskogens kennel önskar fam Urby lycka till med Lava.
Valp nr 8- Bromskogens Lubbe
Till fam. Wallin och Kolbäck som ligger söder om Västerås kommer Lubbe att göra skogarna osäkra för vildsvinen. Lycka till önskar vi på Bromskogen.
Valp nr 9- Bromskogens Lord Nelson.
Nelson som var sist kvar att väljas men våran favorit här på bromskogen. I sista stund kom Fam. Blom från Gävle och förbarma sig över Nelson. Vi är jätteglada att Nelson hamnade hos Sven-Inge med fru.