P-kullen

Valp nr 1 Bromskogens Pazzi. Bromskogens kennel önskar Pazzi lycka till som flyttar till Örebro till familjen Joachim Agneta Victor och William Andersson.
Valp nr 2 Bromskogens Pearl Aija. Filip Eklund & Natalie Göransson skall försöka få fason på lilla  Pearl Aija som är en liten vilding  och hon flyttar till Ulrika.
Valp nr 3 Bromskogens Pavle. Pavle flyttar till Höganäs till Oscar Mellström med på bilden är även dottern Viktoria.
Valp nr 4 Bromskogens Parthena. Jonas Eklund med fru som bor i Stockholm skall upp fostra Parthena som kommer att jaga i skogarna runt Knutby.
Valp nr 5 Bromskogens Peggy. Peggy flyttar till Anders Enbär som bor i Larsmo som ligger i Finska Österbotten några mil norr om Jakobstad. Peggy är den 4:e valpen vi säljer till Finland.
Valp nr 6 Bromskogens Polly. Jimmy Brundin med familj skall försöka fostra Polly till att bli en bra familje och jakthund. Pollys matte jobbar dagligen med hundar så det kommer nog gå bra.
Valp nr 7 Bromskogens Paddy. Paddy hade en lång resa hem till Halmstad där hon skall bo hos Johan och Lisa Palm, Paddy kommer mest att jaga på Hallandsåsen i Ekereds Jaktlag. Med på bilden är dottern Frida som bor norr om Stockholm.
Valp nr 8 Bromskogens Potus. Familjen Peilitz skall uppfostra Potus till en bra jakt och familje hund. Peilitz bor på Lidingö i Stockholm och blev rekommenderad oss av en jaktkompis till honom som har Casper från C-kullen
Valp nr 9 Bromskogens Peters Harry. Harry flyttar till Småland och Vetlanda till familjen Mari och Mattias med barnen Elias Ebba och Lill husse Emil som höll oss sysselsatta genom att låna morsans telefon och skicka att ”hon” ville ha bilder och filmer på deras valp.
Valp nr 10 Bromskogens Prins Harry. Vi önskar fam. Hansson lycka till med Prins Harry som kommer att jaga i skogarna runt Enköping.
Valp nr 11 Bromskogens Phenix. Phenix flyttar till Täby utanför Stockholm till Gustaf Rose´n. Phenix kommer att jaga på ön Ljusterö i Stockholms skärgård.